1. blackfriday
  2. Tristar BL-4019

Tristar BL-4019 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tristar BL-4019 BL-4019. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tristar BL-4019. 

Specificaties Tristar BL-4019
MerkTristar
FabrikantcodeBL-4019

Over Tristar BL-4019

De Tristar BL-4019 stelt je in staat om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden, dankzij de royale inhoud van 1,2 liter. Met zijn 4 messen hak je binnen enkele seconden noten, groenten en fruit fijn. Het bedienen van deze hakmolen is uiterst eenvoudig dankzij de grote knop aan de bovenkant. Bovendien is de mengkom voorzien van een handige maataanduiding, zodat je ingrediënten direct kunt afmeten. Tijdens het gebruik blijft de hakmolen stevig op je aanrecht staan, dankzij de antislipvoetjes die ervoor zorgen dat het apparaat stabiel blijft. En het beste van alles is dat je na gebruik de kom en deksel gewoon in de vaatwasser kunt zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Tristar BL-4019 wordt hakken en malen een moeiteloze en efficiënte taak. Voeg dit handige apparaat toe aan je keukenarsenaal en bespaar tijd en energie bij het bereiden van je favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Deze hakmolen heeft een ruime mengkom van 1,2 liter. Je kunt ingrediënten direct afmeten in de mengkom dankzij de maataanduiding. Zowel de kom als het deksel zijn geschikt voor de vaatwasser.

Minpunten
  • De deksel heeft geen toevoegingsopening om tussentijds ingrediënten toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tristar BL-4019

Bekijk of de Tristar BL-4019 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tristar BL-4019, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!