1. blackfriday
  2. Tristar Bamboo Grill XL BP-2641

Tristar Bamboo Grill XL BP-2641 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tristar Bamboo Grill XL BP-2641 BP-2641. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tristar Bamboo Grill XL BP-2641. 

Specificaties Tristar Bamboo Grill XL BP-2641
MerkTristar
FabrikantcodeBP-2641

Over Tristar BP-2641

Met de Tristar Bamboo Grill XL BP-2641 kunnen grote gezinnen van 6 personen genieten van een heerlijke maaltijd. Deze grillplaat heeft een ruim formaat, waardoor je genoeg ruimte hebt om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Of je nu een sappig biefstukje wilt grillen op de geribbelde kant of liever een pannenkoek bakt op het vlakke gedeelte, met deze grillplaat kun je alle kanten op. Met de antiaanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken over aanbranden. De gehele plaat is bedekt met een hoogwaardige antiaanbaklaag, waardoor je gerechten moeiteloos loskomen en schoonmaken een fluitje van een cent is. Dankzij het hoge vermogen van 2200 watt is de tafelgrill snel opgewarmd en kun je direct aan de slag. De thermostaat aan het snoer stelt je in staat om de temperatuur nauwkeurig te regelen, zodat je altijd de juiste warmte hebt voor het perfecte resultaat. Na het smullen van een heerlijke maaltijd is het opruimen zo gebeurd. Je kunt het snoer loskoppelen en de grillplaat eenvoudig uitnemen. Zet de plaat in heet water, laat hem even weken en veeg hem vervolgens schoon met een doekje. Zo blijft de Tristar Bamboo Grill XL BP-2641 altijd in topconditie en kun je snel weer uitbuiken na een gezellige maaltijd.

Pluspunten
  • Geschikt voor het grillen met een groep van 6 personen. Deze tafelgrill warmt snel op dankzij het hoge vermogen van 2200 watt. Je kunt zowel vlees als vis bakken op de bakplaat, dankzij de geribbelde en vlakke kant.

Minpunten
  • Heeft geen onderdelen die geschikt zijn voor de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tristar Bamboo Grill XL BP-2641

Bekijk of de Tristar Bamboo Grill XL BP-2641 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tristar BP-2641, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!