1. The Bastard Pizzasteen Medium

The Bastard Pizzasteen Medium Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van The Bastard Pizzasteen Medium BB011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op The Bastard Pizzasteen Medium. 

Specificaties The Bastard Pizzasteen Medium
MerkThe Bastard
FabrikantcodeBB011

Over The Bastard BB011

Met The Bastard Pizzasteen Medium kun je nu eenvoudig heerlijke pizza's bereiden op je barbecue. Deze keramische plaat is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen, waardoor je verzekerd bent van een perfect knapperige korst. De pizzasteen heeft een royale diameter van 36 centimeter, waardoor je voldoende ruimte hebt om je favoriete toppings toe te voegen en te experimenteren met verschillende smaken. Of je nu een klassieke margherita, een pittige pepperoni of een verrassende vegetarische pizza wilt maken, met The Bastard Pizzasteen Medium is het allemaal mogelijk. Houd er echter rekening mee dat de pizzasteen geen handvatten heeft en na gebruik heet blijft. Raak hem daarom nooit aan zonder bescherming of gereedschap om brandwonden te voorkomen. Dankzij zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is deze pizzasteen geschikt voor elke barbecue. Geniet van een authentieke, knapperige pizza met The Bastard Pizzasteen Medium!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de The Bastard Pizzasteen Medium

Bekijk of de The Bastard Pizzasteen Medium mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de The Bastard BB011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!