1. The Bastard Pizzasteen Large

The Bastard Pizzasteen Large Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van The Bastard Pizzasteen Large BB010. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op The Bastard Pizzasteen Large. 

Specificaties The Bastard Pizzasteen Large
MerkThe Bastard
FabrikantcodeBB010

Over The Bastard BB010

Met The Bastard Pizzasteen Large kun je nu nog gemakkelijker genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza's, rechtstreeks vanaf je barbecue! Deze keramische plaat is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen extreem hoge temperaturen, zodat je pizza's perfect knapperig en smaakvol worden. Met een indrukwekkende diameter van 38 centimeter biedt deze pizzasteen voldoende ruimte om meerdere pizza's tegelijkertijd te bereiden, ideaal voor gezellige tuinfeestjes of familiebijeenkomsten. Het beste van alles is dat The Bastard Pizzasteen Large geschikt is voor elke barbecue, of je nu een houtskool-, gas- of elektrische barbecue hebt. Dankzij het hoogwaardige keramische materiaal wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor je pizza's overal perfect worden gebakken. Houd er wel rekening mee dat deze pizzasteen geen handvatten heeft en na gebruik heet wordt. Wees voorzichtig en raak hem niet aan zonder bescherming of gereedschap. Ga nu voor een nieuwe culinaire ervaring en maak indruk op je vrienden en familie met de lekkerste zelfgemaakte pizza's van The Bastard Pizzasteen Large. Bereid je voor op smaakvolle avonden vol plezier en genot, waarbij je de heerlijke aroma's van versgebakken pizza's kunt ervaren, rechtstreeks vanaf je eigen barbecue.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de The Bastard Pizzasteen Large

Bekijk of de The Bastard Pizzasteen Large mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de The Bastard BB010, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!