1. blackfriday
  2. Tefal WokParty Duo PY5828

Tefal WokParty Duo PY5828 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal WokParty Duo PY5828 PY5828. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal WokParty Duo PY5828. 

Specificaties Tefal WokParty Duo PY5828
MerkTefal
FabrikantcodePY5828

Over Tefal PY5828

Met de Tefal WokParty Duo PY5828 kun je heerlijke gerechten wokken en grillen. Deze multifunctionele plaat kan namelijk ook gebruikt worden als bakplaat, zonder dat je pannetjes nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een smakelijke omelet of een lekker pannenkoekje bereiden. De wokpannetjes zijn allemaal verschillend van kleur, zodat je altijd weet welk pannetje van jou is. Dit is niet alleen handig, maar voorkomt ook dat je per ongeluk het eten van je buurman opsnoept. Bovendien beschikt de Tefal WokParty Duo over de handige Thermo-Spot-functie. Deze indicator geeft aan wanneer je pannetje klaar is voor gebruik. Zodra de stip effen rood kleurt, weet je dat de juiste temperatuur is bereikt. Na gebruik kun je het snoer en de spatels eenvoudig opbergen onder het gourmetstel, waardoor je de WokParty Duo gemakkelijk kunt opbergen. Geniet van heerlijke wokgerechten en grillmaaltijden met dit veelzijdige en handige apparaat!

Pluspunten
  • De Thermo-Signal kleurt effen rood als de gourmet klaar is voor gebruik. De pannetjes kunnen gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden.

Minpunten
  • Je stelt de temperatuur niet zelf in, zodat je het niet kunt afstemmen op je type bereiding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal WokParty Duo PY5828

Bekijk of de Tefal WokParty Duo PY5828 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal PY5828, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!