1. Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm G25507. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm. 

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG25507

Over Tefal G25507

De Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm is de perfecte pan voor het bereiden van heerlijke aardappeltjes of grote stukken vlees of vis voor een gezelschap van 5 à 6 personen. Deze pan is absoluut een investering die zijn waarde behoudt, dankzij de duurzame titanium coating. Deze coating zorgt ervoor dat ingrediënten niet vastplakken en dat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen. Bovendien geeft de Thermo-Signal je een duidelijk signaal wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, doordat deze effen rood kleurt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken. Om ervoor te zorgen dat je nog langer plezier hebt van deze fantastische pan, raden we aan om deze met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan zijn optimale kwaliteit en gaat hij nog langer mee. De Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm is niet alleen een functionele toevoeging aan je keuken, maar ook een stijlvolle. Met zijn elegante design en stevige handgreep ligt deze pan comfortabel in de hand tijdens het koken. Kortom, met deze pan haal je niet alleen een duurzame en praktische pan in huis, maar ook een prachtig keukenaccessoire dat je kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt volledig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm

Bekijk of de Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G25507, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!