1. blackfriday
  2. Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm G25532. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm. 

Specificaties Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG25532

Over Tefal G25532

De Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van heerlijke roerbakschotels, smeuïge risotto of smaakvolle stoofschotels. Met deze pan ontvang je tevens een handige glazen deksel, waardoor je gerechten langzaam kunt laten garen terwijl je het kookproces nauwlettend in de gaten houdt. Met deze pan haal je een duurzaam en krachtig kookinstrument in huis. Dankzij de titanium coating blijven ingrediënten niet plakken en hoef je je geen zorgen te maken over krassen. Bovendien beschikt deze pan over een unieke Thermo-Signal stip, die effen rood kleurt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo kun je altijd precies zien wanneer de pan klaar is voor gebruik. Om de levensduur van deze pan te verlengen, raden we aan om deze met de hand af te wassen.

Pluspunten
  • Met het glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en kun je je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de titanium coating is de pan zeer bestand tegen krassen.

Minpunten
  • The Dutch translation of the sentence is: Het kunststof handvat is minder duurzaam dan RVS en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk of de Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G25532, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!