1. blackfriday
  2. Tefal SW3418 Snack Time grijs

Tefal SW3418 Snack Time grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal SW3418 Snack Time grijs SW3418. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal SW3418 Snack Time grijs. 

Specificaties Tefal SW3418 Snack Time grijs
MerkTefal
FabrikantcodeSW3418

Over Tefal SW3418

Met de Tefal SW3418 Snack Time Grijs haal je een handige en compacte tosti-ijzer in huis. Dit betekent dat je geen andere keukenapparaten opzij hoeft te zetten wanneer je zin hebt in een heerlijke tosti. Maar dat is niet alles, want met de meegeleverde wafelplaten kun je ook genieten van heerlijke Luikse wafels. Het temperatuurlampje van de Tefal SW3418 Snack Time Grijs geeft duidelijk aan wanneer de grill op de juiste temperatuur is. Hierdoor weet je precies wanneer je de boterham erin kunt leggen en kunt beginnen met het bereiden van je favoriete tosti. Met slechts één warmtestand is dit tosti-ijzer heel eenvoudig te bedienen. Na gebruik kun je de uitneembare platen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Daarna kun je het tosti-ijzer zowel staand als liggend opbergen, zodat het weinig ruimte in beslag neemt in je keuken. Kortom, met de Tefal SW3418 Snack Time Grijs geniet je van heerlijke tosti's en wafels, en bespaar je ruimte in je keuken.

Pluspunten
  • Met deze tosti ijzer kan je tosti's en wafels maken, dankzij de inbegrepen bakplaten. Dankzij het temperatuurlampje weet je precies wanneer de grill op de juiste temperatuur is. Na gebruik kan je de verwijderbare bakplaten schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Bij dat apparaat is er geen vetopvang, waardoor er meer vet op de contactgrill blijft liggen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal SW3418 Snack Time grijs

Bekijk of de Tefal SW3418 Snack Time grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal SW3418, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!