1. blackfriday
  2. Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011

Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011 SW7011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011. 

Specificaties Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011
MerkTefal
FabrikantcodeSW7011

Over Tefal SW7011

Met de Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011 kun je genieten van heerlijk belegde sandwiches en tosti's, dankzij de extra grote platen. Deze platen zijn niet alleen groter, maar ook dieper dan standaard platen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met al je favoriete ingrediënten en elk soort brood kunt gebruiken. Met de handige vergrendeling zorg je ervoor dat het brood gelijkmatig wordt opgewarmd en goed tegen elkaar wordt gedrukt. Deze contactgrill wordt geleverd met wafelplaten, zodat je ook kunt genieten van heerlijke, verse wafels. De platen zijn eenvoudig uitneembaar en kunnen gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser. Na gebruik kun je de contactgrill verticaal opbergen, waardoor je kostbare ruimte in je keukenkastje bespaart. Met de Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011 maak je niet alleen de meest smakelijke sandwiches en tosti's, maar kun je ook experimenteren met andere lekkernijen zoals wafels. Dankzij de extra grote platen en handige functies zoals de vergrendeling en vaatwasserbestendige platen, wordt het bereiden van heerlijke snacks een fluitje van een cent. Haal deze veelzijdige contactgrill nu in huis en geniet van eindeloze mogelijkheden in je keuken!

Pluspunten
  • Met deze contactgrill kan je zowel tosti's als wafels maken dankzij de inbegrepen bakplaten. Je kan de contactgrill vergrendelen zodat je de ingrediënten goed kan aandrukken en ze gelijkmatig kunnen opwarmen. De losse onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden.

Minpunten
  • Er is geen vetverwijderingssysteem aanwezig om het vet op te vangen, waardoor er meer vet op de contactgrill blijft liggen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011

Bekijk of de Tefal Snack XL Sandwich Maker SW7011 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal SW7011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!