1. Tefal Smoke Less TG9008

Tefal Smoke Less TG9008 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Smoke Less TG9008 TG9008. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Smoke Less TG9008. 

Specificaties Tefal Smoke Less TG9008
MerkTefal
FabrikantcodeTG9008

Over Tefal TG9008

Met de Tefal Smoke Less TG9008 hoef je je geen zorgen meer te maken over rook en vervelende geurtjes dankzij de innovatieve Smoke Shield technologie. Je hoeft niet langer alle ramen en deuren open te zetten om te voorkomen dat je hele huis naar eten ruikt. Deze grillplaat heeft 2 verschillende kanten waarvan je de temperatuur afzonderlijk kunt instellen. Zo kun je de ene kant op hoge temperatuur zetten om vlees snel dicht te schroeien, terwijl je de andere kant op een lagere temperatuur kunt zetten om groenten perfect te grillen. De grillplaten zijn voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag, waardoor ingrediënten niet aan de plaat blijven kleven en je de platen gemakkelijk kunt schoonmaken. Met het handige vetopvangbakje wordt het overtollige vet en voedselresten opgevangen, zodat je het na gebruik eenvoudig kunt weggooien. Na gebruik kun je de grillplaten gemakkelijk van de plaat halen en in de vaatwasser reinigen. Zo bespaar je tijd en heb je meer tijd om te genieten van je heerlijk gegrilde maaltijden.

Pluspunten
  • Dankzij de Smoke Shield technologie heb je minder last van rook en vervelende geuren. Je kunt de temperatuur van de twee helften afzonderlijk bedienen. Je kunt de grillroosters en het vetopvangbakje gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • De grill kan niet worden ingeklapt, dus je kunt hem niet gebruiken als contactgrill.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Smoke Less TG9008

Bekijk of de Tefal Smoke Less TG9008 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal TG9008, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!