1. blackfriday
  2. Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje

Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje P25807. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje. 

Specificaties Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje
MerkTefal
FabrikantcodeP25807

Over Tefal P25807

Met de Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje kun je nu ook genieten van gestoomde groenten of dumplings, dankzij het handige meegeleverde mandje. Deze pan kookt tot wel 50 procent sneller dan andere Tefal kookpannen, waardoor je in no time een heerlijke maaltijd kunt bereiden na een lange dag werken. De luchtdichte afsluiting van de deksel zorgt ervoor dat de ingrediënten onder hoge druk worden gekookt, wat ideaal is voor een snelle en efficiënte kookervaring. Met 2 handige kookprogramma's is het bedienen van de pan een fluitje van een cent. Het groenteprogramma zorgt ervoor dat groenten tot wel 80 procent van hun vitamines behouden, terwijl het vleesprogramma onder hogere druk vlees kookt voor een heerlijk mals resultaat. Daarnaast zorgt het 5-punts veiligheidssysteem ervoor dat je veilig kunt koken. Het bedieningsventiel regelt de juiste hoeveelheid druk, waardoor de stoomuitlaat niet verstopt kan raken. En het beste van alles is dat je de pan na het koken gewoon in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Pluspunten
  • Met de stoommand kun je ook groenten of dumplings stomen in de snelkookpan. Dankzij de luchtdichte deksel kook je tot 50 procent sneller dan met andere Tefal pannen. Het bedieningsventiel creëert de juiste druk voor jou, zodat je veilig kunt koken.

Minpunten
  • De pan is ongeschikt om te gebruiken in de oven.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje

Bekijk of de Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal P25807, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!