1. blackfriday
  2. Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm G25332. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. 

Specificaties Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG25332

Over Tefal G25332

Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm haal je een milieuvriendelijke en duurzame pan in huis. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het behoud van het milieu. Met een diameter van 24 cm is deze hapjespan perfect geschikt voor het bereiden van heerlijke eenpansgerechten voor 4 personen. Deze pan is voorzien van een glazen deksel, waarmee je gerechten langzaam kunt laten garen en de smaken optimaal behouden blijven. De pan is uitgerust met een krasbestendige titanium coating, waardoor hij lang meegaat en zelfs bestand is tegen het gebruik van metalen keukenhulpen. Bovendien is de pan voorzien van een handige Thermo-Signal stip op de bodem, die effen rood kleurt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo weet je altijd precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt doen voor het beste resultaat. Naast deze handige functies is de hapjespan ook voorzien van een handige schenkrand, waarmee je vocht gemakkelijk kunt afgieten. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij zelfs in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Kortom, met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm haal je een veelzijdige en praktische pan in huis die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en kun je het gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk of de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G25332, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!