1. blackfriday
  2. Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart C43506. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart. 

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart
MerkTefal
FabrikantcodeC43506

Over Tefal C43506

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart zet je een stap in de richting van milieubewust bakken, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium. Deze pan is perfect voor het bereiden van grote stukken vlees, met een diameter van 28 cm. Wat deze pan echt onderscheidt, is de keramische antiaanbaklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Dit zorgt voor een langere levensduur en voorkomt dat ingrediënten aan de pan blijven plakken. Bovendien is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken, waardoor je een vetarm resultaat krijgt. Deze veelzijdige pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 175 graden Celsius. Dit maakt het mogelijk om gerechten warm te houden, zelfs nadat je gasten zijn vertrokken. Dankzij de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan op temperatuur is, aangezien deze een effen rode kleur krijgt. Na het genieten van een heerlijke maaltijd, kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Kortom, de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart biedt niet alleen duurzaamheid en gebruiksgemak, maar ook een uitstekende bakprestatie.

Pluspunten
  • Dankzij het 100 procent gerecyclede aluminium materiaal bak je milieubewust. Met een keramische baklaag kun je ingrediënten snel krokant bakken, zelfs op hoge temperaturen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een juiste bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Bekijk of de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C43506, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!