1. Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm C42519. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. 

Specificaties Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC42519

Over Tefal C42519

Met de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm kun je niet alleen roerbakken met biefstukreepjes en groenten dankzij de wokpan, maar ook genieten van de perfect gebakken aardappelen in de kleine pan en heerlijk vlees of vis in de grote pan. Deze geweldige set bestaat uit drie pannen: een koekenpan van 24 centimeter, een koekenpan van 28 centimeter en een wokpan van 28 centimeter. Wat deze pannen echt bijzonder maakt, is de 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijft de baklaag krasbestendig en kun je met gemak koken zonder veel olie of boter te gebruiken. Bovendien heeft elke pan een handige Tefal Thermo-Signal stip die effen rood kleurt wanneer de pannen warm genoeg zijn. Zo weet je precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt doen voor het beste resultaat. Na het koken kun je deze pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Als je echter langer van deze fantastische pannenset wilt genieten, raden we aan om ze met de hand af te wassen. Zo blijven ze in optimale conditie en kun je keer op keer genieten van perfecte gerechten. Voeg de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm toe aan je keuken en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze hoogwa.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De braadpannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk of de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C42519, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!