1. blackfriday
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm C42406. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm. 

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC42406

Over Tefal C42406

Bakken wordt een milieubewuste ervaring met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan van 28 cm. Deze pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium materiaal, waardoor je met een gerust hart kunt koken. Met een ruime capaciteit biedt deze pan voldoende plaats voor het bakken van 2 grote stukken vlees. De sterke keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de pan krasbestendig is en langer meegaat. Met deze pan kun je op alle warmtebronnen koken, inclusief in de oven tot 250 graden Celsius. Dit betekent dat je gerecht warm blijft, zelfs wanneer je gasten even de kamer verlaten. De Tefal Renew+ Keramische koekenpan is voorzien van een handig Thermo-Signal stip, die effen rood kleurt wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken. Na gebruik is het aan te raden om de pan met de hand schoon te maken, zodat je de levensduur van de pan verlengt. Met deze duurzame en milieuvriendelijke koekenpan kun je genieten van heerlijke maaltijden, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Pluspunten
  • Je kookt op een milieubewuste manier dankzij het materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Door de keramische coating kun je ingrediënten snel knapperig bakken, zelfs bij hoge temperaturen. Deze bakpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Rvs handvatten worden warm tijdens het koken, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk of de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C42406, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!