1. blackfriday
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm C42404. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm. 

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC42404

Over Tefal C42404

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm stelt u in staat om op een milieubewuste manier te koken dankzij het gebruik van 100% gerecycled aluminium materiaal. Met deze koekenpan kunt u heerlijke aardappeltjes bakken voor gemiddeld 2 personen. De pan is voorzien van een sterke 5-laagse keramische antiaanbaklaag, waardoor de baklaag krasbestendig is en voorkomt dat ingrediënten vastkleven. Daarnaast heeft u weinig olie of boter nodig tijdens het bakken, waardoor u gezond en vetarm kunt koken. Deze veelzijdige pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Hierdoor kunt u gerechten warm houden voor wanneer uw gasten later arriveren. Met behulp van de Tefal Thermo-Signal weet u precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Na het eten kunt u de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor u de levensduur van de pan verlengt. Kies voor de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm en geniet van heerlijke, gezonde maaltijden met een positieve impact op het milieu.

Pluspunten
  • Je kookt op een milieuvriendelijke manier dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de rvs handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk of de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C42404, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!