1. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm C42402. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm. 

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC42402

Over Tefal C42402

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm bak je op een milieubewuste manier, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Deze pan is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag, bestaande uit vijf lagen. Hierdoor slijt de baklaag minder snel en heb je minder olie of boter nodig tijdens het koken. Deze veelzijdige koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Dit betekent dat je gerecht warm blijft in de oven, zelfs als je gasten later arriveren. Een handige eigenschap van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan is de Thermo-Signal. Deze indicator verandert van kleur naar effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, zodat je precies weet wanneer je ingrediënten kunt toevoegen. Na het eten is de pan eenvoudig met de hand af te wassen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Dankzij de duurzame materialen en innovatieve functies van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm kun je op een bewuste manier genieten van heerlijke gerechten. Voeg deze pan toe aan je keuken en ervaar het gemak en de kwaliteit die Tefal te bieden heeft.

Pluspunten
  • Je kookt op een milieubewuste manier dankzij het materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel crispy bakt. De koekenpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de roestvrijstalen handgrepen warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk of de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C42402, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!