1. blackfriday
  2. Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm C42432. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm. 

Specificaties Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC42432

Over Tefal C42432

In de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm bereid je op een milieubewuste manier heerlijke gerechten zoals risotto of shakshuka. Deze unieke hapjespan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. De pan is voorzien van een sterke 5-delige keramische antiaanbaklaag, waardoor je ingrediënten niet aan de bodem blijven plakken. Dit betekent dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het koken, wat gezonder is en helpt om calorieën te besparen. Dankzij de meegeleverde glazen deksel houd je het kookproces nauwlettend in de gaten. De deksel zorgt ervoor dat de warmte binnenin de pan blijft, waardoor je gerecht sneller klaar is. Een handige toevoeging aan deze pan is de Tefal Thermo-Signal stip, die aangeeft wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te testen of deze warm genoeg is. Bovendien is deze hapjespan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde schoonmaakprocedures. Kortom, met de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar draag je ook je steentje.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk omdat de pan volledig is gemaakt van gerecycled aluminium. Dankzij de keramische coating kan je ingrediënten snel en knapperig bakken, zelfs bij hoge temperaturen. De pan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie en in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Bekijk of de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C42432, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!