1. Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm H82106. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm. 

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeH82106

Over Tefal H82106

Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm kun je moeiteloos grote stukken vlees en vis bakken. Deze pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een titanium coating, waardoor hij een lange levensduur heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken over krassen op de antiaanbaklaag of vastplakkende ingrediënten. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de handige Thermo-Signal op de bodem. Deze geeft precies aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de pan op de juiste temperatuur is, kleurt de Thermo-Signal effen rood. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om je ingrediënten toe te voegen en krijg je perfecte resultaten. Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag langer intact blijft. Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm haal je een kwaliteitspan in huis waarmee je eindeloos kunt genieten van heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven gebruikt worden tot wel 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de Rvs handgrepen warm, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Bekijk of de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal H82106, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!