1. blackfriday
  2. Tefal PerfectMix+ BL87G8

Tefal PerfectMix+ BL87G8 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal PerfectMix+ BL87G8 BL87G8. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal PerfectMix+ BL87G8. 

Specificaties Tefal PerfectMix+ BL87G8
MerkTefal
FabrikantcodeBL87G8

Over Tefal BL87G8

Met de Tefal PerfectMix+ BL87G8 blender heb je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een gezond sapje te maken voor onderweg, dankzij de handige meegeleverde to go beker. Zo kun je jouw favoriete smoothie ook onderweg genieten, of je nu in de auto zit of in de trein. Met de krachtige Powelix technologie kun je fruit en harde ingrediënten moeiteloos achter elkaar mixen. Deze technologie combineert een vermogen van maar liefst 1.200 watt met 6 scherpe messen, waardoor je altijd een glad mixresultaat krijgt. Deze blender is niet alleen geschikt voor koude bereidingen, maar ook voor warme bereidingen dankzij de hittebestendige kan. Zo kun je naast smoothies ook heerlijke warme soepen en sauzen maken. Je kunt de blender op twee manieren bedienen. Kies voor de traploos instelbare snelheid om zelf de gewenste consistentie te bepalen, of maak gebruik van één van de handige automatische blendprogramma's. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de smoothie stand om gezonde sappen te maken, of de crushstand wanneer je ijsklontjes wilt crushen. Met de Tefal PerfectMix+ BL87G8 blender bereid je in een handomdraai de lekkerste en gezondste drankjes en gerechten.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde to go beker kun je ook smoothies maken om mee te nemen. Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende een langere periode harde ingrediënten mixen. De glazen blenderkan is hittebestendig, zodat je er ook warme sauzen en soepen in kunt mixen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is vrij zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal PerfectMix+ BL87G8

Bekijk of de Tefal PerfectMix+ BL87G8 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal BL87G8, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!