1. blackfriday
  2. Tefal Perfectmix+ BL811D

Tefal Perfectmix+ BL811D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Perfectmix+ BL811D BL811D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Perfectmix+ BL811D. 

Specificaties Tefal Perfectmix+ BL811D
MerkTefal
FabrikantcodeBL811D

Over Tefal BL811D

Met de Tefal PerfectMix+ BL811D blender maak je moeiteloos jouw favoriete smoothies. Deze krachtige blender heeft een vermogen van 1.200 watt en kan tot wel 28.000 rotaties per minuut maken. Hierdoor kun je 's ochtends snel een gezond sapje bereiden. De glazen blenderkan heeft een inhoud van 2 liter en is ook geschikt voor het bereiden van warme sauzen en soepen. Je kunt de blender eenvoudig bedienen met de draaiknoppen of druktoetsen. Wil je graag de controle over de snelheid behouden? Dan kun je deze instellen via de draaiknop. Daarnaast beschikt de Tefal PerfectMix+ BL811D over 2 automatische blendprogramma's, speciaal ontworpen voor het maken van smoothies en het crushen van ijs. Hierdoor hoef je niet meer na te denken over de juiste snelheid en instellingen. Zo kun je altijd genieten van de perfecte blend. Na gebruik kun je de losse onderdelen van de blender eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je snel weer kunt genieten van je volgende creatie. Kortom, met de Tefal PerfectMix+ BL811D blender haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis.

Pluspunten
  • Met de 3 vooraf ingestelde kookprogramma's kun je onder andere smoothies maken en ijs vermalen. Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt kun je gedurende langere tijd harde ingrediënten mengen. Je kunt de blenderkan schoonmaken met de automatische reinigingsfunctie.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is redelijk zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Perfectmix+ BL811D

Bekijk of de Tefal Perfectmix+ BL811D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal BL811D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!