1. Tefal Pain Doré PF2101

Tefal Pain Doré PF2101 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Pain Doré PF2101 PF2101. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Pain Doré PF2101. 

Specificaties Tefal Pain Doré PF2101
MerkTefal
FabrikantcodePF2101

Over Tefal PF2101

Met de Tefal Pain Doré PF2101 kun je elke ochtend genieten van een heerlijk versgebakken brood. Deze broodbakmachine heeft maar liefst 12 volautomatische programma's, waardoor je elke dag kunt kiezen uit verschillende soorten brood of andere lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan Frans brood, roggebrood, volkorenbrood, cakes, glutenvrij brood of zelfs pizzadeeg. Deze broodbakmachine biedt ook verschillende opties om je brood naar wens aan te passen. Je kunt kiezen uit 3 gewichtsinstellingen, zodat je zowel kleine als grote trek kunt vervullen. Daarnaast kun je ook de kleur van de korst bepalen, met 3 bruiningsniveaus van luchtig gebakken tot een heerlijk krokant bammetje. Maar dat is nog niet alles! Met de Tefal Pain Doré PF2101 kun je ook jam en havermoutpap bereiden. De bediening van deze broodbakmachine is erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar de ingrediënten in de broodpan te doen en via het intuïtieve bedieningspaneel met alle geselecteerde instellingen de machine in te stellen. Daarna hoef je alleen maar te wachten en de broodbakmachine doet de rest! Met de Tefal Pain Doré PF2101 geniet je elke ochtend van heerlijk versgebakken brood, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Met de 12 bakprogramma's kun je ook jam en glutenvrij brood maken. Met het intuïtieve bedieningspaneel kun je makkelijk de programma's instellen. De timer kan ingesteld worden tot 15 uur, dus zet het 's avonds aan en je hebt de volgende ochtend vers brood.

Minpunten
  • Deze broodbakmachine beschikt niet over een automatische toevoer voor extra ingrediënten, daarom moet je noten en rozijnen handmatig toevoegen tijdens het proces.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Pain Doré PF2101

Bekijk of de Tefal Pain Doré PF2101 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal PF2101, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!