1. blackfriday
  2. Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire

Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire GC724D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire. 

Specificaties Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire
MerkTefal
FabrikantcodeGC724D

Over Tefal GC724D

Met de Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire kun je nu niet alleen genieten van heerlijk gegrild vlees, maar ook van hartige taarten, versgebakken brood en smakelijke pizza's. Dankzij het meegeleverde bakaccessoire is deze contactgrill veelzijdiger dan ooit tevoren. De XL-versie is maar liefst 33 procent groter dan zijn voorganger, de OptiGrill+, waardoor je moeiteloos porties kunt bereiden voor 6 tot 8 personen. Wat deze grill echt uniek maakt, is de ingebouwde slimme sensor. Deze intelligente sensor registreert de dikte en het soort ingrediënt dat je wilt bereiden en past automatisch de juiste bereidingstijd en -temperatuur aan. Hierdoor ben je altijd verzekerd van perfect gegrild voedsel, precies zoals jij het wilt. Daarnaast kun je met de 4 handmatige temperatuurinstellingen ook groenten en aardappeltjes bakken, en zelfs ingrediënten ontdooien met de handige diepvriesstand. Niet alleen is de OptiGrill XL GC724D functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de hittebestendige handvatten kun je de grill veilig verplaatsen naar de eettafel om direct van je maaltijd te genieten. En na het eten hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de uitneembare platen kunnen gewoon in de vaatwasmachine. Met de Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire haal je een.

Pluspunten
  • In de bijgeleverde bakvorm kun je onder andere hartige taart en lasagne maken. De grill leest de dikte van de ingrediënten af en past de grilltijd daarop aan. Met de 9 standen stel je de grill nauwkeurig in op jouw bereiding.

Minpunten
  • De contactgrill heeft geen vergrendeling, waardoor ingrediënten minder gelijkmatig opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire

Bekijk of de Tefal OptiGrill XL GC724D + Snacking & Baking accessoire mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC724D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!