1. Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire

Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire GC7148. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire. 

Specificaties Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire
MerkTefal
FabrikantcodeGC7148

Over Tefal GC7148

Met de Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire kun je niet alleen heerlijk vlees en vis bereiden, maar ook een verrukkelijke taart of lasagne bakken. Deze contactgrill is voorzien van een slimme sensor die de dikte van het voedsel meet en het type ingrediënt herkent. Vervolgens past hij automatisch de juiste tijd en temperatuur aan. Daarnaast beschikt de grill over 6 automatische bakprogramma's voor onder andere rood vlees, gevogelte, vis en diverse soorten brood. Bovendien kun je met de 4 handmatige temperatuurinstellingen groenten en aardappeltjes bakken. Dankzij de handige diepvriesstand kun je ingrediënten eenvoudig ontdooien. En met de hittebestendige handvatten kun je de contactgrill veilig verplaatsen naar de eettafel. Na gebruik kunnen de uitneembare bakplaten en het bakaccessoire probleemloos gereinigd worden in de vaatwasmachine. Met de Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire wordt koken een waar genot. Deze veelzijdige contactgrill maakt het mogelijk om niet alleen heerlijke maaltijden te grillen, maar ook om zoete lekkernijen te bakken. Met de geavanceerde sensor hoef je je geen zorgen te maken over de juiste bereidingstijd en temperatuur, aangezien deze automatisch worden aangepast aan de dikte en het type voedsel. Met de diverse automatische bakprogramma's en handmatige temperatuurinstellingen heb.

Pluspunten
  • In de bijgeleverde bakvorm kun je onder andere hartige taart en lasagne maken. Stel de contactgrill in op 275 graden Celsius om vlees snel aan te braden voor een lekker krokant randje. Met de 6 standen kun je de grill nauwkeurig instellen op jouw bereiding.

Minpunten
  • Op de contactgrill is geen vergrendeling aanwezig, waardoor ingrediënten minder gelijkmatig opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire

Bekijk of de Tefal OptiGrill+ GC7148 + Snacking & Baking accessoire mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC7148, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!