1. Tefal OptiGrill+ GC7148

Tefal OptiGrill+ GC7148 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill+ GC7148 GC7128. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill+ GC7148. 

Specificaties Tefal OptiGrill+ GC7148
MerkTefal
FabrikantcodeGC7128

Over Tefal GC7128

Met de Tefal OptiGrill+ GC7148 hoef je je nooit meer zorgen te maken over de juiste bakinstellingen. Dankzij de ingebouwde slimme sensor doet deze contactgrill al het werk voor je. De sensor past automatisch de tijd en temperatuur aan op basis van jouw type bereiding en de dikte van het voedsel. Zo krijg je altijd perfect gegrilde resultaten, precies zoals jij het wilt. Deze contactgrill is uitgerust met maar liefst 6 automatische bakprogramma's, waaronder speciale programma's voor (rood) vlees, gevogelte, vis en brood. Maar dat is nog niet alles. Met de 4 handmatige temperatuurinstellingen kun je ook groenten en aardappeltjes perfect bakken. Bovendien beschikt deze grill over een handige diepvriesstand, waarmee je ingrediënten gemakkelijk kunt ontdooien. De Tefal OptiGrill+ GC7148 is niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. Dankzij de hittebestendige handvatten kun je de grill veilig verplaatsen naar de eettafel. En het beste van alles is dat de afneembare bakplaten na gebruik eenvoudig in de vaatwasmachine gereinigd kunnen worden. Met de Tefal OptiGrill+ GC7148 wordt grillen een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • De gril leest de dikte van de ingrediënten af en past de griltijd daarop aan. Zet de contactgrill op 275 graden Celsius om vlees snel aan te braden voor een heerlijk knapperige korst. Met de 6 standen stel je de gril nauwkeurig af op jouw bereiding.

Minpunten
  • Er zit geen vergrendeling op de contactgrill waardoor ingrediënten minder gelijkmatig worden verwarmd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill+ GC7148

Bekijk of de Tefal OptiGrill+ GC7148 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC7128, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!