1. blackfriday
  2. Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258

Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258 XA7258. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258. 

Specificaties Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258
MerkTefal
FabrikantcodeXA7258

Over Tefal XA7258

Met de Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258 bereid je moeiteloos de meest heerlijke gerechten, van pizza's tot taarten. Deze veelzijdige grill is uitgerust met een handig accessoire waarmee je gemakkelijk kunt bakken en snacken. De grill heeft een slimme functie die automatisch de optimale bereidingstijd en temperatuur berekent op basis van de dikte en hoeveelheid van de ingrediënten. Op het handige display van de grill kun je nauwkeurig zien wanneer je vlees moet toevoegen, hoe gaar het is en wanneer het perfect klaar is. Met maar liefst 12 voorgeprogrammeerde programma's, waaronder opties voor vlees, vis en groenten, is het selecteren van het juiste programma een fluitje van een cent. Dankzij het gebruiksvriendelijke schermpje op de grill kun je met een simpele druk op de knop het gewenste programma selecteren. En wanneer je klaar bent met koken, hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak. De losse onderdelen van de grill kunnen namelijk eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je culinaire creaties.

Pluspunten
  • Met de bakaccessoire die is inbegrepen, kun je ook pizza's, ovengerechten of taarten maken. De grill berekent de juiste temperatuur en kooktijd op basis van de dikte van het vlees en het aantal stukken. Met de 12 automatische programma's kun je onder andere vlees, vis, tosti's en groenten bereiden.

Minpunten
  • Op de contactgrill zit geen vergrendeling, waardoor ingrediënten minder gelijkmatig verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258

Bekijk of de Tefal OptiGrill Elite GC7508 + Snacking & Baking accessoire XA7258 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal XA7258, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!