1. Tefal OptiGrill Elite GC7508

Tefal OptiGrill Elite GC7508 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill Elite GC7508 GC7508. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill Elite GC7508. 

Specificaties Tefal OptiGrill Elite GC7508
MerkTefal
FabrikantcodeGC7508

Over Tefal GC7508

Met de Tefal OptiGrill Elite GC7508 haal je een slimme contactgrill in huis die je helpt bij het bereiden van een perfect stukje vlees. Deze grill is uitgerust met geavanceerde technologie die automatisch de ideale bereidingstijd en temperatuur berekent op basis van de dikte en hoeveelheid van de ingrediënten. Dankzij het handige display op de grill kun je precies zien wanneer je vlees moet toevoegen, hoe gaar het is en wanneer het klaar is. De Tefal OptiGrill Elite GC7508 heeft maar liefst 12 voorgeprogrammeerde programma's, waarvan er 7 speciaal zijn ontworpen voor het bereiden van heerlijk mals vlees en vis. De overige 5 programma's zijn ideaal voor het bereiden van tosti's, aardappelen en groenten. Met slechts een paar eenvoudige stappen selecteer je het gewenste programma op het handige schermpje van de grill. Maar het gemak van de Tefal OptiGrill Elite GC7508 stopt hier niet. Na het bereiden van je maaltijd kun je de losse onderdelen van de grill eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Haal deze slimme contactgrill vandaag nog in huis en geniet van perfect bereid vlees en andere heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • De grill berekent de juiste temperatuur en bereidingstijd op basis van de dikte van het vlees en het aantal stuks. Met de 12 automatische programma's kun je onder andere vlees, vis, tosti's en groenten bereiden. Dankzij de sensoren weet je precies wanneer jouw vlees rare, medium of well done is.

Minpunten
  • De contactgrill heeft geen vergrendeling, waardoor ingrediënten minder gelijkmatig opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill Elite GC7508

Bekijk of de Tefal OptiGrill Elite GC7508 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC7508, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!