1. blackfriday
  2. Tefal OptiGrill+

Tefal OptiGrill+ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill+ GC712D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill+. 

Specificaties Tefal OptiGrill+
MerkTefal
FabrikantcodeGC712D

Over Tefal GC712D

Met de Tefal OptiGrill+ kun je elk stuk vlees perfect gaar grillen. Dankzij de handige kookindicator weet je precies wanneer het vlees de gewenste bereiding heeft bereikt. Deze indicator geeft niet alleen een kleur-, maar ook een geluidssignaal, zodat je altijd op tijd je vlees van de grill kunt halen. Op deze manier smaakt het vlees altijd precies zoals jij het wilt. Met de 6 automatische bereidingsprogramma's kun je eenvoudig verschillende soorten voedsel bereiden, zoals gevogelte, vis en groenten. Zelfs bevroren ingrediënten zijn geen probleem dankzij de handige diepvriesstand. Wil je liever zelf de temperatuur bepalen? Dat kan met de 4 verschillende temperatuurstanden van deze Tefal grill. Zo kun je ingrediënten op de perfecte temperatuur grillen. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de grillplaat en de opvangbak. Deze zijn namelijk gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Zo bespaar je tijd en moeite en kun je optimaal genieten van je gegrilde maaltijden.

Pluspunten
  • De grill meet de dikte van het vlees en past de grilltijd dienovereenkomstig aan. Met de 6 automatische programma's kun je onder andere vlees, vis en tosti's bereiden. Door de timer hoef je niet zelf bij te houden wanneer je bereiding klaar is.

Minpunten
  • Er is geen vergrendeling op de contactgrill, waardoor ingrediënten minder gelijkmatig opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill+

Bekijk of de Tefal OptiGrill+ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC712D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!