1. Tefal Nordica Kookpan 20 cm

Tefal Nordica Kookpan 20 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Nordica Kookpan 20 cm H85244. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Nordica Kookpan 20 cm. 

Specificaties Tefal Nordica Kookpan 20 cm
MerkTefal
FabrikantcodeH85244

Over Tefal H85244

Bereid heerlijke maaltijden met de praktische Tefal Nordica Kookpan 20 cm. Met dit formaat serveer je gemakkelijk een gerecht voor ongeveer 3 personen. De platte deksel met handgrepen en gaatjes aan de zijkant maakt koken een fluitje van een cent. Het afgieten wordt niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger. De transparante glazen deksel houdt het kookproces nauwlettend in de gaten, zonder warmteverlies. Met de handige literaanduiding meet je ingrediënten direct in de pan af. De Tefal Nordica Kookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kan de pan ook veilig in de oven geplaatst worden, tot een temperatuur van 210 graden. Bereid de lekkerste gerechten met deze veelzijdige kookpan en geniet van de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid die het biedt.

Pluspunten
  • Dankzij de gaatjes aan de zijkant van de deksels kun je heet water gemakkelijker afgieten. Met de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pan afmeten. De pan kan worden gebruikt op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 210 graden Celsius.

Minpunten
  • Een roestvrijstalen pan warmt niet snel op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Nordica Kookpan 20 cm

Bekijk of de Tefal Nordica Kookpan 20 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal H85244, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!