1. Tefal Nordica Kookpan 18 cm

Tefal Nordica Kookpan 18 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Nordica Kookpan 18 cm H85243. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Nordica Kookpan 18 cm. 

Specificaties Tefal Nordica Kookpan 18 cm
MerkTefal
FabrikantcodeH85243

Over Tefal H85243

Met de handige Tefal Nordica Kookpan 18 cm kun je gemakkelijk pasta, aardappels en groenten afgieten dankzij het handige afgietsysteem. De pan is voorzien van handgrepen en gaatjes aan de zijkant van de deksel, waardoor je veilig en gemakkelijk het kookwater kunt afgieten. Bovendien is de pan uitgerust met een glazen deksel waarmee je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden. Wat deze kookpan nog handiger maakt, is dat de deksel geen knop op de bovenkant heeft en plat van vorm is, waardoor je hem praktisch kunt opbergen. Daarnaast is er ook een literaanduiding in de pan aanwezig, waarmee je het water gemakkelijk kunt afmeten. Deze veelzijdige kookpan kan gebruikt worden op alle soorten warmtebronnen, zoals inductie, gas, elektrisch, keramisch én in de oven tot aan 210 graden Celsius. Met de Tefal Nordica Kookpan 18 cm haal je dus niet alleen een handige en praktische pan in huis, maar ook een veelzijdig en duurzaam kookinstrument dat je op verschillende warmtebronnen kunt gebruiken. Kook je favoriete gerechten met gemak en geniet van het gebruiksgemak en de veiligheid die deze kookpan biedt.

Pluspunten
  • Dankzij de gaatjes aan de zijkant van de deksels kan heet water gemakkelijker worden afgegoten. Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pan meten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 210 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken warmen de Rvs handgrepen op, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Nordica Kookpan 18 cm

Bekijk of de Tefal Nordica Kookpan 18 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal H85243, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!