1. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm C45102. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm. 

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC45102

Over Tefal C45102

Bak een heerlijk knapperig stukje vlees in de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan van 20 cm. De pannen in de Natural Chef serie zijn voorzien van een duurzame keramische coating. Hierdoor heb je minder olie of vet nodig terwijl je toch die heerlijk krokante textuur behoudt. Bovendien is de pan gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je indirect bijdraagt aan een beter milieu. Dankzij het lichte gewicht kun je de pan eenvoudig verplaatsen naar de eettafel. Een opvallend detail in het midden van de pan is de rode stip, ook wel bekend als de Tefal Thermo-Signal. Deze stip verandert van kleur naar rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Dit is erg handig, want zo weet je precies wanneer je het vlees in de pan kunt leggen. Na het bakken kun je de pan het beste schoonmaken onder de kraan, zodat je er nog lang plezier van kunt hebben.

Pluspunten
  • De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig worden gebakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basiskwaliteit van de bouw, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk of de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C45102, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!