1. Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen

Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen MQ7231. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen. 

Specificaties Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen
MerkTefal
FabrikantcodeMQ7231

Over Tefal MQ7231

Met de Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen kun je niet alleen specerijen en groenten mixen en malen, maar ook hardere ingrediënten zoals ijs of koffiebonen. Deze hakmolen wordt geleverd met zowel een standaard mes als een gekarteld mes. Het gekartelde mes is scherp en krachtig genoeg om ijsklontjes, koffiebonen of noten te verwerken. Met het saus accessoire maak je eenvoudig heerlijke zelfgemaakte mayonaise. Je hebt de keuze uit 2 snelheden en een turbofunctie, zodat je de snelheid kunt aanpassen aan het gerecht dat je bereidt. Na gebruik kunnen de onderdelen gewoon in de vaatwasser en kun je de compacte hakmolen gemakkelijk opbergen in een keukenkastje. Met de Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Of je nu specerijen wilt malen, groenten wilt mixen, ijs wilt verpletteren of koffiebonen wilt malen, deze hakmolen kan het allemaal. Dankzij het meegeleverde gekartelde mes kun je zelfs hardere ingrediënten moeiteloos verwerken. De hakmolen heeft een handige saus accessoire, waarmee je in een handomdraai heerlijke zelfgemaakte mayonaise kunt maken. De 2 snelheden en turbofunctie zorgen ervoor dat je altijd de juiste snelheid kunt kiezen voor de bereiding. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over.

Pluspunten
  • Geschikt om te hakken, mixen en malen. Gemakkelijk op te bergen dankzij zijn compacte formaat. De deksel is lekvrij, dus je kunt ook vloeistoffen bereiden in de hakmolen.

Minpunten
  • De deksel heeft geen opening om ingrediënten toe te voegen tijdens het proces.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen

Bekijk of de Tefal Multi Moulinette MQ7231 hakmolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal MQ7231, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!