1. blackfriday
  2. Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal LOV braadpan 25 cm Beige E25904. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal LOV braadpan 25 cm Beige. 

Specificaties Tefal LOV braadpan 25 cm Beige
MerkTefal
FabrikantcodeE25904

Over Tefal E25904

Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige bereid je heerlijke stoofgerechten voor 4 tot 5 personen. Deze veelzijdige pan is perfect voor het maken van smaakvolle hachee of suddervlees. De braadpan is uitgerust met een handige condensatiedeksel. Dankzij de unieke noppen aan de binnenkant van de deksel, wordt het vocht teruggeleid naar de pan, wat resulteert in een extra malse bereiding. Bovendien is de pan geschikt voor slow cooking, vanwege de dikke bodem die zorgt voor een optimale warmteverdeling en -behoud. De Tefal LOV braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig worden gebruikt in de oven tot aan 250 graden Celsius. Hierdoor kun je jouw favoriete gerechten op verschillende manieren bereiden. Bovendien bevat de pan een QR-code op de doos, waarmee je toegang krijgt tot een E-receptenboek vol met nieuwe en inspirerende recepten. Na gebruik is het schoonmaken van de pan eenvoudig, want hij kan met de hand worden afgewassen. Kortom, de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is de ideale keuze voor liefhebbers van smaakvol stoofvlees en slow cooking, en biedt een wereld aan culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • De bolletjes in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig over de pan, waardoor je gerecht lekker mals blijft. Gietijzer geleidt warmte uitstekend, daarom is de pan uitermate geschikt voor het bereiden van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is betrekkelijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige

Bekijk of de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal E25904, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!