1. blackfriday
  2. Tefal Intuition Soeppan 30 cm

Tefal Intuition Soeppan 30 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Intuition Soeppan 30 cm B86469. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Intuition Soeppan 30 cm. 

Specificaties Tefal Intuition Soeppan 30 cm
MerkTefal
FabrikantcodeB86469

Over Tefal B86469

Met de Tefal Intuition Soeppan 30 cm kun je moeiteloos grote hoeveelheden heerlijke soep of saus bereiden voor al je gasten. Deze ruime pan heeft een inhoud van maar liefst 10 liter, waardoor je genoeg kunt maken om iedereen tevreden te stellen. Het glazen deksel dat bij de pan wordt geleverd, stelt je in staat om het kookproces nauwlettend in de gaten te houden. Hierdoor blijft alle warmte behouden en hoef je het deksel niet op te tillen tijdens het koken. Bovendien is de pan voorzien van een handige literaanduiding, waardoor je vloeistoffen eenvoudig kunt afmeten. De Tefal Intuition Soeppan is niet alleen geschikt voor op het fornuis, maar kan ook veilig in de oven worden geplaatst. Zo kun je je soep of saus warmhouden terwijl je gezelschap later aanschuift. Dankzij de handige schenkrand kun je de saus zonder te knoeien over de borden pasta gieten, waardoor je tafel altijd netjes blijft. En het beste van alles is dat je na het koken de pan gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen. Zo bespaar je tijd en energie en kun je nog meer genieten van je heerlijke gerechten. Met de Tefal Intuition Soeppan 30 cm wordt koken een waar feest!

Pluspunten
  • Dankzij de handige literaanduiding meet je vloeistoffen direct af in de pan. Met de glazen deksel houd je jouw gerecht goed in de gaten, zonder dat er warmte uit de pan verloren gaat. De Rvs handgrepen zijn duurzaam en smelten niet, waardoor je de pannen ook in de oven kunt zetten.

Minpunten
  • Een pan van roestvrij staal warmt niet snel op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Intuition Soeppan 30 cm

Bekijk of de Tefal Intuition Soeppan 30 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal B86469, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!