1. blackfriday
  2. Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm C41890. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC41890

Over Tefal C41890

Met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet zomaar een pannenset in huis, maar een sterke en kwalitatieve set die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Deze pannenset is voorzien van een speciale keramische baklaag, waardoor de pannen duurzamer zijn en tegen een stootje kunnen. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze pannen lang meegaan en altijd klaar zijn voor gebruik. De set bestaat uit twee verschillende pannen: een pan van 24 centimeter en een pan van 28 centimeter. Met de 24 centimeter pan kun je heerlijke hamburgers bakken voor ongeveer 3 personen, terwijl de 28 centimeter pan perfect is voor het grillen van grotere stukken vlees voor ongeveer 4 personen. Met de handige Tefal Thermo Spot technologie kun je zien wanneer de pannen de ideale temperatuur hebben bereikt. De Thermo Spot kleurt namelijk rood wanneer de pan klaar is voor gebruik. Zo weet je altijd precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt leggen voor het beste resultaat. Om ervoor te zorgen dat de pannen zo lang mogelijk meegaan, is het aanbevolen om ze na het bakken met de hand af te wassen. Op deze manier behouden de pannen hun kwaliteit en kun je er nog jarenlang plezier van hebben. Kortom, met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen een praktische set in huis, maar ook een stukje kwaliteit en gem.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische laag is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder langdurig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C41890, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!