1. blackfriday
  2. Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm C41806. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm. 

Specificaties Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC41806

Over Tefal C41806

De Tefal Intensity Keramische koekenpan van 28 cm is de perfecte pan voor het bereiden van heerlijke aardappeltjes voor vier personen. Deze pan, afkomstig uit de Intensity collectie, is voorzien van een keramische baklaag. Dankzij deze duurzame laag ben je verzekerd van een knapperig en krokant bakresultaat. Bovendien is de pan uitgerust met de handige Tefal Thermo-Signal, waardoor je altijd precies weet wanneer je ingrediënten in de pan kunt leggen. De stip op de bodem van de pan kleurt namelijk rood zodra de ideale baktemperatuur is bereikt. De Tefal Intensity Keramische koekenpan is niet alleen geschikt voor gebruik op gasfornuizen, maar ook op inductie. Dankzij de extra brede inductiebodem wordt de warmte snel en gelijkmatig over de bodem van de pan verdeeld. Hierdoor bereik je optimale bakresultaten. Na het bakken is het raadzaam om de pan met de hand af te wassen, zodat de keramische baklaag langer meegaat. Zo kun je nog langer genieten van deze fantastische koekenpan. Dus waar wacht je nog op? Haal de Tefal Intensity Keramische koekenpan in huis en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige pan!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal wordt effen rood van kleur wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische baklaag is bestand tegen hoge temperaturen, wat ervoor zorgt dat je ingrediënten snel krokant worden gebakken.

Minpunten
  • De plastic greep is minder stevig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk of de Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C41806, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!