1. blackfriday
  2. Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig

Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig L7639543. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig. 

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig
MerkTefal
FabrikantcodeL7639543

Over Tefal L7639543

Met de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig haal je een compacte en veelzijdige pannenset in huis. In de doos vind je maar liefst 5 verschillende soorten pannen, 3 glazen deksels, 3 handige keukenhulpjes en 2 afneembare handgrepen. De pannen zijn voorzien van de innovatieve Tefal Thermo-Signal stip, die rood kleurt wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze al warm genoeg is. De antiaanbaklaag van de pannen is uitgerust met een titanium coating, wat ervoor zorgt dat deze tot wel 6 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal-pannen. Dit betekent dat je minder olie of boter nodig hebt bij het koken en dat de laag ook krasbestendig is. Daarnaast is de pannenset gemaakt van lichtgewicht aluminium en zijn de handgrepen eenvoudig afneembaar, waardoor de pannen gemakkelijk stapelbaar zijn. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in beslag in je keukenkastje. Met de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig haal je niet alleen een praktische en duurzame pannenset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Geniet van het gemak van koken met deze veelzijdige pannenset en ontdek zelf waarom Tefal al jarenlang een.

Pluspunten
  • Je haalt de kunststof handvaten weg voordat je de pannen in de oven plaatst, zodat ze niet smelten. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt volledig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder efficiënt vast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig

Bekijk of de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal L7639543, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!