1. blackfriday
  2. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig L76389. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig. 

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig
MerkTefal
FabrikantcodeL76389

Over Tefal L76389

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig haal je niet alleen drie hoogwaardige koekenpannen in huis, maar ook een revolutionaire afneembare handgreep. Deze handgreep klik je moeiteloos vast aan de pan en verwijder je net zo gemakkelijk door de twee knoppen aan de zijkant tegelijkertijd in te drukken. Dit is niet alleen uiterst handig tijdens het koken, maar maakt het ook mogelijk om de pan zonder enige moeite in de oven te plaatsen. Dankzij deze innovatieve feature hoef je niet langer te worstelen met het passen en meten van pannen in de oven. De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset beschikt tevens over de unieke Thermo-Signal stip in de pan, die een effen rode kleur aanneemt wanneer de optimale baktemperatuur is bereikt. Dit maakt het bakken van perfecte gerechten een fluitje van een cent. Daarnaast is de pan voorzien van een duurzame titanium antiaanbaklaag, die maar liefst 6 keer langer meegaat dan de standaard antiaanbaklagen van andere Tefal-pannen. Hierdoor zijn je pannen minder snel aan slijtage onderhevig en heb je minder olie of boter nodig tijdens het koken. Bovendien kun je na gebruik de pannen eenvoudig opstapelen, waardoor ze slechts weinig ruimte in je keukenkast innemen. Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig ben je verzekerd van hoogwa.

Pluspunten
  • Met de verwijderbare kunststof handgreep kun je de pan veilig in de oven zetten zonder dat de handgreep smelt. De Tefal Thermo-Signal punt kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium heeft een lagere warmtegeleiding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Bekijk of de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal L76389, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!