1. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm L7630632. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. 

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeL7630632

Over Tefal L7630632

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor een gezelschap van 3 personen. Deze veelzijdige koekenpan is niet alleen ideaal om mee te koken, maar ook om voedsel in te bewaren. Dankzij het slimme ontwerp neemt de pan weinig ruimte in beslag in de koelkast, zonder de handgreep. Deze koekenpan is voorzien van een duurzame titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag maar liefst 6 keer sterker is dan die van andere Tefal pannen. Hierdoor heb je minder olie of boter nodig tijdens het bakken en is de pan ook krasbestendig. De Tefal Thermo-Signal stip in de bodem van de pan geeft aan wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om te beginnen met bakken. Om de levensduur van je koekenpan te verlengen, wordt aanbevolen om deze met de hand af te wassen. Let op: er wordt geen afneembare handgreep meegeleverd. Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm geniet je van een veelzijdige en duurzame pan die perfect is voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal wordt egaal rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 °C. Bij het bakken hoef je weinig olie of boter te gebruiken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Bekijk of de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal L7630632, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!