1. blackfriday
  2. Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD

Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD HB95LD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD. 

Specificaties Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD
MerkTefal
FabrikantcodeHB95LD

Over Tefal HB95LD

Met de Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD haal je een veelzijdige staafmixer in huis, die wordt geleverd met 5 handige accessoires. Niet alleen kun je hiermee moeiteloos een uitje snipperen of noten hakken met de meegeleverde hakmolen, maar dankzij de foodprocessor kun je ook groenten in dunne plakjes snijden. Met de garde klop je eenvoudig slagroom op en met de pureervoet maak je de smeuïgste puree. En als je gaat mengen of kloppen, kun je gemakkelijk gebruikmaken van de handige mengbeker. De Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD is uitgerust met de duurzame Powelix Life messen. Deze messen zijn voorzien van een titanium coating, waardoor ze extra lang meegaan. En dankzij de multi-speed trigger snelheidsregeling wordt de staafmixer automatisch sneller zodra je harder op de knop drukt. Na gebruik kun je eenvoudig de losse onderdelen in de vaatwasser plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met deze multifunctionele staafmixer wordt koken een waar genot en kun je eindeloos experimenteren met verschillende gerechten.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je de staafmixer ook gebruiken voor harde ingrediënten en voor meerdere bereidingen achter elkaar. Met de meegeleverde accessoires kun je ook ingrediënten fijnhakken en slagroom en eiwitten opkloppen. Met de foodprocessor kun je ingrediënten in kleine plakjes snijden en groenten en kaas fijnraspen.

Minpunten
  • Er is geen opbergdoos inbegrepen om de accessoires netjes op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD

Bekijk of de Tefal InfinyForce Pro 5-in-1 HB95LD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal HB95LD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!