1. blackfriday
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm G28904. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. 

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG28904

Over Tefal G28904

Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm bereid je moeiteloos heerlijke maaltijden. Dankzij de extra titanium baklaag kun je met minimale hoeveelheid boter tot wel 3 hamburgers bakken. Deze speciale baklaag is maar liefst 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag die je in andere Tefal koekenpannen vindt. Dit betekent dat je gezonder kunt bakken en krassen op de baklaag voorkomt. Met de innovatieve Tefal Thermo-Signal technologie weet je altijd precies wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Dit bespaart je de moeite om je hand boven de pan te houden en zorgt voor perfecte resultaten. Of je nu een sappige biefstuk wilt bereiden of een knapperige omelet, met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan krijg je altijd de juiste temperatuur voor een optimaal kookproces. Na het bakken kun je de koekenpan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de pan verlengt. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is deze koekenpan een betrouwbare keuze voor elke keuken. Dus als je op zoek bent naar een pan die je kookervaring naar een hoger niveau tilt, kies dan voor de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan tot 160 graden Celsius in de oven gebruikt worden. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
  • Aluminium behoudt warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Bekijk of de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G28904, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!