1. blackfriday
  2. Tefal Grill Panini Grill GC241D12

Tefal Grill Panini Grill GC241D12 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Grill Panini Grill GC241D12 GC241D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Grill Panini Grill GC241D12. 

Specificaties Tefal Grill Panini Grill GC241D12
MerkTefal
FabrikantcodeGC241D

Over Tefal GC241D

Met de Tefal Grill Panini Grill GC241D12 kun je nu zelf thuis genieten van heerlijke gegrilde panini's. Deze contactgrill is speciaal ontworpen met geribbelde platen voorzien van een antiaanbaklaag, zodat je panini's niet aan de grill blijven plakken. Het resultaat? Perfect gegrilde panini's met die kenmerkende grillstrepen. Dankzij het handige deksel met vergrendeling worden je panini's mooi platgedrukt, waardoor alle smaken en ingrediënten optimaal worden samengeperst. Bovendien wordt overtollig vet en vocht opgevangen in het handige opvangbakje, waardoor je aanrecht schoon blijft en de contactgrill gemakkelijk schoon te maken is. Na het genieten van je heerlijke panini's, kun je de bakplaten eenvoudig reinigen en het uitneembare opvangbakje in de vaatwasmachine plaatsen. En het beste van alles is dat je de contactgrill zowel horizontaal als verticaal kunt opbergen, waardoor deze slechts weinig ruimte in beslag neemt in je keuken. Met de Tefal Grill Panini Grill GC241D12 haal je niet alleen een handige en veelzijdige contactgrill in huis, maar ook een stijlvol en compact apparaat dat perfect past bij elke keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het ruime formaat kun je vier tosti's tegelijk maken. Je vergrendelt de contactgrill om de ingrediënten goed aan te drukken en ze gelijkmatig op te warmen. De vetopvangbak vangt het vet op, zodat je de contactgrill gemakkelijk kunt schoonmaken.

Minpunten
  • De bakplaten kunnen niet worden verwijderd, dus moeten ze met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Grill Panini Grill GC241D12

Bekijk of de Tefal Grill Panini Grill GC241D12 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC241D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!