1. blackfriday
  2. Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588

Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 RE4588. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588. 

Specificaties Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588
MerkTefal
FabrikantcodeRE4588

Over Tefal RE4588

Met de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 kun je een heerlijke gourmetmaaltijd bereiden voor wel 10 personen. Dit gourmetstel heeft een indrukwekkend vermogen van 1.350 watt, waardoor het snel opwarmt en klaar is voor gebruik. Dankzij de handige Tefal Thermo Signal-stip weet je precies wanneer het gourmetstel de juiste temperatuur heeft bereikt, want dan kleurt de stip effen rood. Je kunt dus direct beginnen met het grillen van je favoriete ingrediënten op de grillplaat. Maar dat is nog niet alles! Dit veelzijdige gourmetstel kan ook worden gebruikt als raclette. Plaats eenvoudig een plakje kaas in het pannetje en smelt het voor een heerlijke toevoeging aan bijvoorbeeld je cheeseburger. Na gebruik kun je de grillplaat met de hand afwassen, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Bovendien kun je het netsnoer eenvoudig loskoppelen van de grill, zodat je het gourmetstel gemakkelijk kunt opbergen in je keukenkastje. Met de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 geniet je van een gezellige en smaakvolle avond met vrienden en familie. Dankzij het ruime formaat is er voldoende ruimte voor iedereen om hun eigen maaltijd samen te stellen. Haal dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke gourmetstel in huis en creëer onvergetelijke culinaire ervaringen.

Pluspunten
  • De Thermo-Signal wordt effen rood wanneer het gourmetstel klaar is voor gebruik. Met een vermogen van 1350 watt is het gourmetstel snel opgewarmd. Met de onderste baklaag kan je eenvoudig raclette je eitje of kaas voor je hamburger.

Minpunten
  • Je regelt de temperatuur niet zelf, waardoor je het niet aanpast aan het type bereiding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588

Bekijk of de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal RE4588, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!