1. Tefal Giant Plancha

Tefal Giant Plancha Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Giant Plancha CB631D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Giant Plancha. 

Specificaties Tefal Giant Plancha
MerkTefal
FabrikantcodeCB631D

Over Tefal CB631D

Met de Tefal Giant Plancha kun je heerlijke maaltijden bereiden voor maar liefst 12 personen, dankzij het extra grote grilloppervlak. Deze tafelgrill heeft een indrukwekkend vermogen van 2300 watt, waardoor de grillplaat in een mum van tijd op de ideale temperatuur is. Je kunt de temperatuur eenvoudig aanpassen aan het type gerecht dat je wilt bereiden. Zet de temperatuur wat hoger voor het grillen van sappig vlees en iets zachter voor het bakken van smaakvolle asperges of courgetteschijfjes. De Tefal Giant Plancha is voorzien van een sterke antiaanbaklaag, waardoor je tijdens het grillen maar weinig olie of vet nodig hebt. Dit maakt het een gezonde manier van koken, zonder dat je hoeft in te leveren op smaak. Na gebruik kun je de vetopvangbak eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen en de grillplaat kun je gemakkelijk afnemen met een beetje sop onder de kraan. Zo houd je de Tefal Giant Plancha altijd in optimale conditie en kun je keer op keer genieten van heerlijke gerechten met een perfecte grillresultaat.

Pluspunten
  • De tafelgrill heeft een ruim kookoppervlak, waardoor je gelijktijdig tot 12 personen kunt grillen. Met de verstelbare temperatuur pas je de hitte aan naar jouw bereiding. Deze tafelgrill warmt snel op dankzij de krachtige 2300 watt.

Minpunten
  • De tafelgrill heeft alleen een gladde plaat en bevat geen andere bijgeleverde platen, zoals een geribbelde plaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Giant Plancha

Bekijk of de Tefal Giant Plancha mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal CB631D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!