1. blackfriday
  2. Tefal Friteuse Mega 2 kg

Tefal Friteuse Mega 2 kg Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Friteuse Mega 2 kg FR4800. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Friteuse Mega 2 kg. 

Specificaties Tefal Friteuse Mega 2 kg
MerkTefal
FabrikantcodeFR4800

Over Tefal FR4800

Met de Tefal Friteuse Mega 2 kg geniet je van heerlijke goudgele frites en knapperige snacks, perfect voor een groot huishouden. Deze friteuse heeft een indrukwekkende bakcapaciteit van 2 kilo, waardoor je hele gezin tegelijkertijd kan genieten van een bord vol smakelijke frites of snacks. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer de juiste temperatuur is bereikt, zodat je altijd verzekerd bent van een perfecte bakresultaat. Met de handige schuifknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen voor ieder gerecht. Zo kun je bijvoorbeeld 160 graden Celsius kiezen voor het frituren van vis en 190 graden Celsius voor heerlijk krokante frites. Het handige kijkvenster zorgt ervoor dat je het bakproces nauwlettend in de gaten kunt houden en altijd weet wanneer je gerecht klaar is. En het beste van alles? Na gebruik is de friteuse eenvoudig schoon te maken, want de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden. Met de Tefal Friteuse Mega 2 kg bespaar je tijd en geniet je moeiteloos van de lekkerste snacks en frites voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk de instellingen aflezen van het display. Vouw het handvat van het frituurmandje in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het eten zich verspreidt, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • In Dutch: Zonder een koude zone gaat de olie in een frituurpan veel minder lang mee.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Friteuse Mega 2 kg

Bekijk of de Tefal Friteuse Mega 2 kg mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal FR4800, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!