1. Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 FR5191. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191. 

Specificaties Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191
MerkTefal
FabrikantcodeFR5191

Over Tefal FR5191

De Tefal Filtra Pro Inox & Design 4L FR5191 is een geweldige friteuse die speciaal is ontworpen om jouw frituurervaring te verbeteren. Met zijn unieke filtertechnologie worden restjes friet en paneermeel uit het frituurvet gefilterd, waardoor het vet langer fris blijft en je het niet na elke frituurbeurt hoeft te vervangen. Dit bespaart niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je altijd kunt genieten van heerlijk knapperige snacks. Een ander fantastisch kenmerk van deze friteuse is het geurfilter. Je hoeft je geen zorgen te maken over vieze geurtjes in huis, want het filter voorkomt dat de geur van gefrituurd voedsel zich verspreidt. Het deksel kan tijdens het frituurproces gewoon gesloten blijven, zodat het geurfilter zijn werk goed kan doen. Op deze manier kun je thuis genieten van de smaak van versgebakken friet zonder de bijbehorende geur. Een handig kijkschermpje zorgt ervoor dat je je frietjes altijd goed in de gaten kunt houden, zodat je ze perfect kunt bakken naar jouw smaak. En het beste van alles is dat het mandje, het filter en de binnenpan van deze friteuse veilig en gemakkelijk in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Geen gedoe meer met handmatig schoonmaken na het frituren, want deze friteuse neemt al het werk uit handen. Kortom, de Tefal Filtra Pro Inox & Design 4L FR519.

Pluspunten
  • De timer maakt geluid wanneer je bereiding klaar is, zodat je niet zelf op de tijd hoeft te letten. Je vouwt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter houdt grotendeels de bakgeur tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Tijdens gebruik wordt de buitenkant erg heet, wat resulteert in het verbranden van je vingers bij aanraking.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

Bekijk of de Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal FR5191, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!