1. blackfriday
  2. Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070

Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070 FR3380. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070. 

Specificaties Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070
MerkTefal
FabrikantcodeFR3380

Over Tefal FR3380

Met de Tefal FR3380 Friteuse Easy Pro Premium geniet je moeiteloos van heerlijke frietjes. Deze friteuse heeft een ruime inhoud van 3 liter, waarmee je maar liefst 1,2 kilogram aan knapperige frietjes kunt bakken. Hiermee kun je gemakkelijk een maaltijd bereiden voor 4 personen. Wat deze friteuse extra bijzonder maakt, is de handige koude zone. Dankzij deze zone hoef je de olie minder vaak te verversen. De frituurrestjes zakken namelijk naar het koude gedeelte onder in de pan, waardoor de olie langer schoon blijft. Daarnaast kun je tijdens het bakproces eenvoudig een oogje in het zeil houden dankzij het handige kijkvenster in de deksel. De Tefal FR3380 Friteuse Easy Pro Premium is niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De deksel is voorzien van een vetfilter, waardoor er minder vet in de lucht terechtkomt tijdens het bakken. Na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent. Met uitzondering van het warmte-element kunnen alle losse onderdelen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine. Zo geniet je niet alleen van heerlijke frietjes, maar ook van het gemak van een snelle en eenvoudige schoonmaak.

Pluspunten
  • Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het bakken zich verspreidt, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Met het kijkvenster houd je goed zicht op het eten. De frituurpan is gemakkelijk schoon te maken dankzij het uitneembare verwarmingselement.

Minpunten
  • Het handvat van het frituurmandje kan niet worden ingeklapt, waardoor het opbergen van de frituurpan minder makkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070

Bekijk of de Tefal Friteuse Easy Pro Premium 3L FR338070 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal FR3380, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!