1. blackfriday
  2. Tefal Filtra Pro 4L FR5161

Tefal Filtra Pro 4L FR5161 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Filtra Pro 4L FR5161 FR5161. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Filtra Pro 4L FR5161. 

Specificaties Tefal Filtra Pro 4L FR5161
MerkTefal
FabrikantcodeFR5161

Over Tefal FR5161

Met de Tefal Filtra Pro 4L FR5161 hoef je je olie minder vaak te verversen, dankzij de handige filterfunctie. Deze friteuse is ontworpen om etensresten uit de olie te filteren, waardoor de olie langer meegaat en je geld bespaart. Met een capaciteit van 4 liter kun je gemakkelijk genoeg frietjes bakken voor 3 à 4 personen. De Tefal Filtra Pro 4L FR5161 is voorzien van draaiknoppen waarmee je eenvoudig de tijd en temperatuur kunt instellen. Het kijkvenster in de deksel zorgt ervoor dat je het bakproces goed in de gaten kunt houden. Daarnaast is de deksel uitgerust met een geurfilter, zodat je niet bang hoeft te zijn voor een sterke baklucht in huis. Na gebruik kun je de onderdelen, met uitzondering van het verwarmingselement, gewoon in de vaatwasser plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Kortom, met de Tefal Filtra Pro 4L FR5161 kun je snel en gemakkelijk heerlijke frietjes bereiden, terwijl je ook nog eens geld bespaart en het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Pluspunten
  • Je filtert de olie na gebruik met de speciale filter, zodat je het minder vaak hoeft te vervangen en zo frituur je in schone vet. Het geurfilter houdt grotendeels de baklucht tegen, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Met het kijkvenster houd je het eten goed in de gaten.

Minpunten
  • Tijdens gebruik wordt de buitenkant zeer heet, wat resulteert in het verbranden van je vingers bij aanraking.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Filtra Pro 4L FR5161

Bekijk of de Tefal Filtra Pro 4L FR5161 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal FR5161, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!