1. blackfriday
  2. Tefal Family Pro FR507D

Tefal Family Pro FR507D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Family Pro FR507D FR507D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Family Pro FR507D. 

Specificaties Tefal Family Pro FR507D
MerkTefal
FabrikantcodeFR507D

Over Tefal FR507D

Met de Tefal Family Pro FR507D friteuse kan je nu gemakkelijk en snel frietjes bereiden voor het hele gezin. Deze friteuse heeft een grote inhoud van 4 liter, waardoor je genoeg frietjes kunt maken voor wel 6 personen. Ideaal dus voor grote gezinnen of als je regelmatig vrienden over de vloer hebt. Wat deze friteuse echt bijzonder maakt, is het handige touchscreen. Hiermee bedien je de friteuse eenvoudig en kies je uit één van de 6 automatische bakprogramma's. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over de juiste instellingen, want de friteuse stelt automatisch de juiste baktemperatuur en -tijd in. Dit zorgt ervoor dat je altijd perfect gebakken frietjes krijgt, zonder enige moeite. Een ander voordeel van de Tefal Family Pro FR507D is de ingebouwde geurfilter. Deze filter helpt om de frituurlucht tijdens het bakken grotendeels tegen te houden, waardoor jouw keuken minder naar baklucht ruikt. Ook kan je tijdens het bakproces via het kijkvenster goed in de gaten houden hoe jouw frietjes zich ontwikkelen. En het beste van alles is dat je na het bakken de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser kunt reinigen. Zo houd je jouw friteuse altijd schoon en klaar voor de volgende keer dat je zin hebt in een heerlijke portie frietjes.

Pluspunten
  • Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet meer zelf na te denken over de juiste instellingen. Het geurfilter zorgt ervoor dat de baklucht grotendeels wordt tegengehouden, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Met het kijkvenster kan je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
  • Tijdens gebruik wordt de buitenkant erg warm, waardoor je je vingers brandt als je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Family Pro FR507D

Bekijk of de Tefal Family Pro FR507D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal FR507D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!