1. blackfriday
  2. Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D EY801D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D. 

Specificaties Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D
MerkTefal
FabrikantcodeEY801D

Over Tefal EY801D

Met de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D maak je op een eenvoudige manier heerlijke gerechten klaar. Deze airfryer en grill in één biedt de mogelijkheid om twee verschillende ingrediënten tegelijkertijd te bereiden. Dankzij de meegeleverde panverdeler en de twee aparte kookzones kun je gemakkelijk frietjes en vlees tegelijk bakken. Daarnaast kun je ook genieten van de heerlijke smaak van gegrilde kip en vlees dankzij de inbegrepen grillplaat. De Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D is voorzien van maar liefst 8 automatische bakprogramma's, waardoor je met slechts één druk op de knop de perfecte instellingen hebt voor bijvoorbeeld groenten, vlees of vis. Met een capaciteit van 1,2 kilogram frietjes kun je in één keer genoeg bereiden voor 4 à 5 personen. Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de losse onderdelen van deze airfryer zijn vaatwasserbestendig. Zo kun je snel en gemakkelijk genieten van je favoriete gerechten, zonder gedoe met schoonmaken achteraf.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 aparte kookzones kun je gemakkelijk 2 ingrediënten tegelijk klaarmaken. Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze hetelucht friteuse kun je tegelijkertijd frietjes voor 4 tot 5 personen bereiden.

Minpunten
  • During frying, the deep fryer does not have a built-in fat filter that drains fat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

Bekijk of de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal EY801D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!